Aspuddens växer i rekordfart

”Vi får in nya uppdrag i ett rasande tempo – både nya kunder som strömmar till och befintliga kunder som utökar sitt engagemang. Därför har vi vuxit ur våra lokaler i Älta. Tre stora anledningar till det är Kicks, Mekonomen och Bilia,” säger Marcus Hammenstad, logistikchef.

Därför hyr vi in oss på 1 464 kvadratmeter höglager med kontor hos Albybergsfastigheter AB. De nya lokalerna ligger på Albybergsringen 3A i Österhaninge, alltså cirka 15 minuter från Stockholms innerstad. Hyresavtalet löper i tre år framåt.

”Företrädesvis kommer vi att lägga långliggare i det nya lagret. Alltså gods som inte behöver daglig kärlek, så som däckförvaring och magasinering. Vi kommer även ha en packlina för en av våra större kunder,” säger Marcus.

Kundernas gods kommer att placeras geografiskt efter var de hör hemma och var de vill ha sitt gods. Ingen kommer att få sitt lager splittrat mellan Älta och Österhaninge, utan vi håller ihop allt och kommer bara närmare respektive kund.

”Ju fler ställen man finns på, desto närmare kunden kommer man,” avslutar Marcus.

Inom tre år räknar vi med att ha vuxit ur även de här lokalerna. Därför är vi redan idag på jakt efter en mer permanent lösning. Har du några tips? Hör av dig!