Den tjocka kocken

Som vi berättat om tidigare har vi förvärvat företaget Print Time och med det vår nyaste medarbetare Lars af Sillén (eller ”Sillen” som vi kallar honom). Givetvis är vi alla nyfikna på vad Lars går för, var han kommer ifrån och vad han gör på sin fritid.

”Jag är ett riktigt asfaltsbarn, en inföding från Stockholms innerstad, men idag bor jag i Sköndal med min fru, dotter och våra två hundar.” berättar han.

När jag frågar om fritiden berättar Lars att han har en öppen båt i Tyresö, som han använder för dagsturer ut i skärgården. Där blir det fika, sol och bad på sommaren och fiske under sköna vår- och höstdagar.

”När jag har tid så åker jag ut och fiskar. Egentligen är jag en riktig friluftsmänniska – våra två schäferhundar Tindra och Gullan tar jättemycket tid, utöver fisket och naturen. Jag gillar även att laga mat och har ett eget Instagramkonto bara för det.”

Jag kan varmt rekommendera dig, speciellt om du har fantasibrist inför kvällsmiddagen, att titta in på @dentjockakocken på Instagram. Där visar Lars sin passion för bra matlagning och råvaror av bästa kvalitet.

”Djurgården är laget i mitt hjärta. Så ofta jag kan går jag på hockey eller fotboll. I våras reste jag iväg med min dotter och tittade på New York Rangers i Madison Square Garden. Vilken arena – det vill man göra om!”

Lars får något drömskt i blicken, men vi hoppar raskt vidare till nästa fråga och jag får veta att han varit scout som barn. Det är däremot ett intresse som han inte har lyckats föra vidare i familjen, men tillägger att hans fru fortfarande är scout.

”Alltid redo!” utbrister Lars. Och visst är han redo.

I nästa inlägg kommer vi att djupdyka i Lars arbete på Print Time och vad han tar med sig till oss på Aspuddens. Håll ut en vecka, så hörs vi snart igen.