Kicks väljer Aspuddens

Varje år säljer Kicks ett 50-tal olika gåvoboxar i sina butiker och när de väljer leverantör av tryck, logistik och distribution faller valet på Aspuddens.

– Inför jul fick vi uppdraget att packa alla deras julgåvoaskar, som är lite finare paket med schampo, balsam, parfym och en rosett runt. Det är färdiga presenter som står i alla deras butiker. Vi gjorde även en kalender, som är en storsäljare, där det är kosmetiska produkter bakom varje lucka. Det kan vara en kajalpenna, ett läppstift eller något annat, säger Marcus Hammenstad.

Samarbetet kring julgåvoaskarna fungerade så bra att Kicks redan i januari frågade om Aspuddens ville sköta logistiken kring alla presentboxar under 2019. Inför jul brukar de köra 24 olika askar, vilket är högsäsongen för gåvoaskarna, men redan i januari packade och skickade Aspuddens tre olika sorters askar till alla Kicks butiker i Sverige.

I beställningen ingår även Kicks Advent Calendar 2019.

– Kalendrarna ska skeppas ut till butikerna i november, så julen börjar redan i augusti för oss. Det är då vi börjar jobba med julkampanjerna. Sedan blir det ett massivt jobb sista veckorna innan första advent, så det känns roligt, avslutar Marcus.

Foto: Kicks.